Bolderveiling


In opdracht van Gazet van Antwerpen creëerde Jef Van Campen, samen met 20 bekende Antwerpenaren, 50 schitterende kunstbolders. Op zaterdag 19 november gaan deze unieke stukken onder de hamer in Veilinghuis Bernaerts. Op de galaveiling zullen alle bolderkunstenaars hun bolder aanbieden aan de veilingmeester. Er zal geboden worden … en de hoogste bieders gaan naar huis met de bolder van hun voorkeur!

Ook u kan meebieden op de bolder van uw voorkeur
De veiling is live te volgen op internet op deze pagina of via de site van het veilinghuis: www.bernaerts.be. Registreer u op de website van het veilinghuis bij "live bidding" en u kan op voorhand al een bod uitbrengen op de bolder van uw voorkeur of op 19/11 online meebieden.

Meebieden op de galaveiling in het veilinghuis zelf kan ook. Een ticket voor de galaveiling kost €35 p.p. Hiervoor krijgt u naast de veiling ook nog aperitief en dessert aangeboden. Meldt u vanaf 8/11 aan op www.gva.be/veiling. De 100 snelste intekenaars ontvangen na betaling hun exclusief ticket voor de veiling op 19/11.

Voor meer info over de veiling en de algemene voorwaarde kan u terecht op de site van het veilinghuis: www.bernaerts.be.

Het goede doel
De opbrengst van deze veiling gaat naar een al even uniek project van de vzw New Belgica. Onder bescherming van H.K.H. Koningin Paola en Vlaams Minister-president Kris Peeters bouwt deze vzw een zeewaardige replica van de driemaster Belgica van de historische Zuidpoolexpeditie van Adrien de Gerlache (1897-99): een project dat ons belangrijkste Belgisch maritiem erfgoed doet herleven. De Belgica-expeditie van Adrien de Gerlache was een nooit eerder gezien wetenschappelijk exploot: voor het eerst in de geschiedenis overwinteren mensen op Antarctica. In samenwerking met de VDAB krijgen 500 langdurig werkzoekenden in dit project nieuwe opleidings- en tewerkstellingskansen op de arbeidsmarkt. Alle info over dit sociaal, historisch en duurzaam project vindt u op www.newbelgica.org

 

Go to Facebook   Go to Mail